لوگو کارینا وب
تفاوت طراحی سایت اختصاصی با وردپرس چیست؟

تفاوت طراحی سایت اختصاصی با وردپرس چیست؟

یکی از دو راهی های بزرگی که پیش روی تمام کسانی است که می خواهند سایتی را طراحی کنند؛ استفاده از وردپرس یا طراحی سایت اختصاصی است. در ابتدا باید بگویم که هم طراحی سایت با وردپرس و هم طراحی سایت اختصاصی ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد که انتخاب هرکدامشان بستگی به هدف و نیاز شما دارد. اگر نمی دانید که طراحی سایت با وردپرس مناسب شما است یا طراحی سایت اختصاصی، خوشبختانه کارشناسان آژانس دیجیتال مارکتینگ کارینا وب قرار است در این مقاله، به تمامی سوال های ذهنی شما پیرامون: مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی و وردپرسی کدام است؟ تفاوت طراحی سایت اختصاصی با وردپرس چیست؟ کدام یک مناسب شماست؟ و…. پاسخ دهد. پس پیشنهاد می کنم این مقاله را از دست ندهید و تا انتها آن را مطالعه کنید.

 طراحی سایت وردپرسی چیست؟

وردپرس در دسته ی سیستم های مدیریت محتوا قرار می گیرد. سیستم های مدیریت محتوا در حقیقت  ابزاری هستند که توسط چندین تیم توسعه دهنده از سراسر دنیا دائما در حال بروزرسانی هستند و با زبان برنامه نویسی PHP نوشته می شود و به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهند تا بدون دانش برنامه نویسی هرکابری بتواند به سادگی سایت دلخواه خود را طراحی و راه اندازی کند. در حال حاضر محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در سطح جهان وردپرس است. وردپرس دارای قالب ها و افزونه های آماده ای است که بصورت رایگان می توان از آن ها استفاده کرد. برای این کار اکثر طراحان سایت از افزونه ی المنتور برای طراحی صفحات وب سایت خود کمک می گیرند. پیشنهاد می شود برای مطالعه ی کامل تر درمورد دنیای شگفت انگیز وردپرس مقاله ی معرفی وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوا را مطالعه کنید.

طراحی سایت اختصاصی چیست؟

طراحی سایت اختصاصی توسط یک تیم حرفه ای صفر تا صد آن را از همان ابتدا تا انتها با زبان های برنامه نویسی مثل جاوا اسکریپت، HTML ، CSS  وغیره نوشته می شود و منحصرا مطابق نیاز های شما و کسب و کارتان ساخته می شود. بنابراین روند ساخت این سایت ها طولانی مدت و پرهزینه است چرا که تنها یک فرد بر روی آن کار نمی کند بلکه شامل UIو UX، بک اند و فرانت اند، دواپس، مدیرمحصول و افراد دیگری است که هر کدام بخشی از آن سایت را به عهده می گیرند و ارتقا می دهند تا شما بتوانید سایتی داشته باشید که مطابق با نیاز شماست. قالب ها و افزونه های عملکردی این سایت مانند وردپرس آماده نیست و کارفرما تک تک جزئیات سایت دلخواه خود را برای تیم برنامه نویس شرح می دهد تا روند طراحی سایت اختصاصی پیش برود.

مزایای سایت اختصاصی

  • امنیت بالاتری دارد؛ چرا که از همان ابتدا با کدنویسی های مخصوص به خود نوشته می شود که هیچ سایت دیگری از آن استفاده نکرده است که در این صورت امکان هک کردن اطلاعات آن تقریبا غیرممکن می شود زیرا کدهای آن در جای دیگری وجود ندارد.
  • سایت های اختصاصی شانس بیشتری برای کسب رتبه ی بالاتر در موتور های جستجوی گوگل دارند چرا که سئو تکنیکال حرفه ای تری دارد  شما می توانید با حذف یا اضافه ی یک سری کدها، سایت اختصاصی خود را برای موتور های جستجوگر گوگل بهینه سازی کنید.
  • امکان کنترل و ایجاد تغییرات در سایت های اختصاصی بیشتر است.
  • قالب ها و ویژگی های آن را می توانید به دلخواه طراحی کنید و از این بابت مطمئن باشید که قالب سایت شما منحصر به فرد است و هیچ سایت دیگری از آن استفاده نمی کند.
  • اگر مشکلی برای سایتتان رخ داد می توانید با تیم پشتیبانی توسعه دهنده وب سایتتان ارتباط برقرار کنید و از این بابت مطمئن باشید هرجا با مشکلی مواجه شدید یک تیم حرفه ای سریعا به مشکل شما رسیدگی می کنند.
  • سرعت سایت هاس اختصاصی نسبت به سایت های وردپرسی فوق العاده بالاتر است.
  • سایت اختصاصی برای پروژه های پرمخاطب و خیلی بزرگ  مناسب تر هستند

معایب طراحی سایت اختصاصی

  • هزینه ی بیشتری نسبت به طراحی سایت با وردپرس دارد.
  • وقت بیشتری می برد تا یک سایت اختصاصی ساخته شود.

مزایای طراحی سایت با وردپرس

  • مدت زمان کمتری برای طراحی سایت نیاز دارد و حتی در چند دقیقه می توان یک سایت وردپرسی را بالا آورد.
  • هزینه آن نسبت به سایت های اختصاصی کمتر است و حتی قالب ها و افزونه های رایگان وردپرس هم به راحتی کار شما را راه می اندازد و نیاز شما را برطرف می کند.
  • قالب های آماده و متنوع زیادی دارد.
  • دارای افزونه های Yoast SEO و Rank Math SEO است که حتی اگر دانشی در زمینه ی سئو نداسته باشید می توانید با کمک این افزونه ها تا حد قابل قبولی سئوی سایت خود را افزایش دهید و آن را بهینه کنید.

معایب طراحی  سایت با وردپرس

  • وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای محبوب، ممکن است مورد حملات امنیتی قرار بگیرد اگر به روزرسانی های امنیتی صورت نگیرد سایت های وردپرسی به خطر می افتد اما باید خاطرنشان کنم که در سرتاسر جهان تیم های توسعه دهنده ی وردپرس دائما درحال بررسی این سیستم هستند تا اگر کوچکترین مشکلی در آن به وجود آمد سریعا آن را رفع کنند.ولی اگر تمامی مسائل امنیتی را رعایت کنید دیگر مشکلات امنیتی نخواهید داشت
  • برخی از قالب ها و کدنویسی های وردپرس ممکن است باعث کاهش سرعت سایت های وردپرسی بشوند که این امر ممکن است سئوی سایت شما را با مشکل رو به روکند.
  • وردپرس برای پروژهای بزرگی  که همزمان کاربران زیادی آنلاین خواهند بود مناسب نیست

جمع بندی

در این مقاله تلاش داشتیم شما رو با تمامی نکات مثبت ومنفی طراحی سایت اختصاصی و طراحی سایت با وردپرس آشنا کنیم تا بتوانید بهترین انتخاب را مطابق با نیاز های کسب و کار و مخاطبانتان داشته باشید. پیشنهاد کارشناسان کارینا وب به شما این است که برای شروع بهتر است از طراحی سایت با وردپرس استفاده کنید چرا که مقدار قابل قبولی از نیاز های شما را به طور رایگان برطرف می کند و پس از مدتی متناسب با گسترش وب سایتتان می توانید سایت خود را به صورت اختصاصی توسعه دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *