لوگو کارینا وب
سئو سایت

پلن های سئو سایت

پلن حرفه ای

تومان 15 میلیون ماهانه
  • سئو تکنیکال
  • سئو و پلن محتوایی
  • ماهانه تا 20 تولید محتوا
  • محتوا مفید و یونیک
  • سئو مطابق الگوریتم گوگل
  • مشاوره بهبود UI/UX
  • مشاوره CRO (نرخ تبدیل بفروش)
  • اجرای کمپین های گوگل ادز و یکتانت
  • گزارش هفتگی
حرفه ای

پلن اقتصادی

تومان 7 میلیون ماهانه
  • سئو تکنیکال
  • سئو و پلن محتوایی
  • ماهانه تا 12 تولید محتوا
  • محتوا مفید و یونیک
  • سئو مطابق الگوریتم گوگل
  • مشاوره بهبود UI/UX
  • مشاوره CRO (نرخ تبدیل بفروش)
  • اجرای کمپین های گوگل ادز و یکتانت
  • گزارش ماهانه
پرطرفدار

نمونه کارها

سئو سایت فرش

سئو سایت بازرگانی

سئو سایت فرش

سئو سایت تولید کننده

سئو سایت لوازم تحریر و هنری

سئو سایت صنایع غذایی

سئو سایت پوشاک

سئو سایت دانلود فایل

ثبت سفارش

SEO تخصصی سایت

سفارش سئو سایت

رتبه بالای وبسایت در نتایج جستجو‌ی گوگل منجر به افزایش بازدید سایت و افزایش آگاهی از برند خواهد شد که جلب توجه بیشتر مشتریان بالقوه و افزایش فروش را به دنبال خواهد داشت که برای انجام پذیر شدن این کار ما به فرآیند سئو نیازمندیم. در واقع سئو یکی از زیرمجموعه های دیجیتال مارکتینگ بوده و کلمه SEO یا بهینه سازی برای موتور های جستجو مخفف عبارت Search Engine Optimization  می باشد و مجموعه‌ای از فعالیت‌هایی است که در طراحی و کدنویسی سایت، تدوین استراتژی محتوایی، تولید محتوا و لینک‌سازی خارجی انجام می‌دهیم تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنیم.

در واقع سئو سایت با برنامه‌ریزی‌، استراتژی‌ و فرایندهای فنی و محتوایی سبب می‌شود صفحه‌های وب‌سایت در صفحه نتایج موتورهای جست‌وجو رتبه‌های بالاتری داشته باشند. رسیدن به این رتبه‌های برتر و حفظ آن‌ها نیاز به یک تلاش دائمی دارد چون رقبای شما نیز برای این رتبه‌ها تلاش می‌کنند. پس بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتورهای جست‌وجو، یک فرایند ادامه دار است. در ادامه با کارینا وب شما را با مراحل بهینه سازی سایت آشنا خواهیم کرد.

مراحل سئو سایت (SEO)

در دسته‌بندی انواع سئو، سه نوع اصلی استراتژی وجود دارد: سئو داخلی و سئو خارجی و سئو تکنیکال (فنی) که در ادامه به تعرف هرکدام خواهیم پرداخت:

1)     سئو On-Page

سئوی آن پیج یا سئوی داخلی که گاها سئوی درون صفحه‌ای هم گفته می‌شود عبارت است از همه اقداماتی که باید برای بهبود رتبه گوگل روی خود سایت انجام دهید. مهمترین موارد سئوی آن پیج به شرح زیر می باشد:

تحقیق کلمات کلیدی

اولین گام برای سئوی داخلی، انجام تحقیقات کلمات کلیدی برای شناسایی کلمات کلیدی است که افراد برای جست‌وجوی محصولات یا خدمات شما استفاده می‌کنند. می‌توانید از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی برای کمک به شما در این امر استفاده کنید. که بهترین ابزار، خود گوگل است. عبارت‌های مرتبط با کسب‌وکار خود را در گوگل جست‌وجو کنید. سپس پیشنهادهای گوگل و کلمه‌های کلیدی رقبا را برای شروع کار انتخاب کنید.

تولید محتوا

هنگامی‌که کلمات کلیدی مورد نظر خود را شناسایی کردید، باید محتوای مرتبط با آن کلمات کلیدی تولید و منتشر کنید. محتوای شما باید آموزنده، جذاب و به خوبی نوشته شده باشد.

بهینه سازی تگ های عنوان و متا دیتا

بهینه‌سازی سئوی متا دیتا شامل بهینه‌سازی عناصر HTML مانند تگ‌های عنوان، تگ‌های هدر و توضیحات متا است تا به طور دقیق و مختصر آنچه را که صفحه در مورد آن است به موتورهای جستجو و کاربران منتقل کند. به منظور بهبود دید و مرتبط بودن صفحه در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP).

لینک سازی داخلی

لینک‌سازی داخلی فرایند لینک دادن از یک صفحه در وب‌سایت شما به صفحه دیگر است. پیوند داخلی به گوگل کمک می‌کند تا ساختار وب‌سایت شما و روابط بین صفحات مختلف را درک کند.

 

بهینه سازی تصاویر

تصاویر درون هر صفحه نیز باید بهینه‌سازی شوند. در غیر این صورت، موتورهای جستجو متوجه محتوای آن‌ها نخواهند شد. فعالیت‌هایی مانند بهینه‌سازی نام فایل تصاویر، انتخاب تصویر با اندازه‌های مناسب و بهینه‌سازی متن جایگزین تصاویر (Image Alt Text) در این بخش از سئو انجام می‌شود.

طراحی مناسب برای موبایل

امروزه اکثر کاربران برای جست‌وجو در وب، از موبایل خود استفاده می‌کنند. مطمئن شوید که طراحی وب‌سایت شما برای موبایل مناسب است و می‌توان آن را به‌راحتی در دستگاه‌های تلفن همراه مشاهده و پیمایش کرد.

سرعت بارگزاری سریع

سرعت بارگذاری پایین می‌تواند بازدیدکنندگان را از ماندن در وب‌سایت شما باز دارد. با بهینه‌سازی کدها و تصاویر، مطمئن شوید که وب‌سایت شما به سرعت بارگذاری می‌شود.

بهبود ظاهر صفحه

انتشار صفحه‌ای شامل متن و تصویر بدون تلاش برای زیباتر نشان دادن محتوا به کاربران می‌تواند در رتبه وب‌سایت اثر منفی داشته باشد. اگرچه گوگل نمی‌تواند صفحه را مانند انسان‌ها مشاهده کند، روش‌هایی برای درک شکل صفحه و شناسایی تبلیغات و پاپ‌آپ‌ها توسط ربات‌ها وجود دارد که از آن‌ها در فرآیند تعین رتبه صفحه ها بهره گرفته می شود.

2)     سئو Off-Page

یکی دیگر از انواع سئو، سئوی خارج از سایت نیز نامیده می شود.این عمل برای بهبود رتبه وب سایت در موتورهای جستجو با بهینه سازی عوامل خارج از خود وب سایت انجام می شود به این صورت که می توان با ایجاد بک لینک با کیفیت بالا، تبلیغ وب سایت در رسانه های اجتماعی و سایر اشکال بازاریابی آنلاین انجام داد. هدف از سئو آف پیج افزایش اعتبار، شهرت و ارتباط وب سایت در چشم موتورهای جستجو است که می تواند منجر به رتبه بندی بالاتر موتورهای جستجو و ترافیک ارگانیک به وب سایت شود.  تکنیک‌های سئو خارجی عبارتند از:

  • وبلاگ نویسی مهمان در وب‌سایت‌های دیگر
  • فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و انجمن های آنلاین
  • ساخت بک لینک از وب‌سایت‌های با کیفیت بالا یا رپورتاژ نویسی

سئو خارجی فرایندی پیچیده‌تر و زمان‌برتر از سئو داخلی است. با این حال، می‌تواند در بهبود رتبه وب‌سایت شما در نتایج جست‌وجو بسیار موثر باشد.

3)     سئو تکنیکال

سئو تکنیکال یا همان سئوی فنی خود زیر شاخه‌ای از سئوی آن پیج است. سئو تکنیکال به مجموعه اقداماتی گفته‌ می‌شود که مربوط به زیرساخت سایت شما می‌شود و بررسی سایت توسط گوگل را آسان‌تر و سریع‌تر می‌کند. مواردی همچون ساخت نقشه سایت، افزایش سرعت سایت، ایجاد و بهینه ‌سازی فایل ربات و سازگاری با موبایل… برخی از اقدامات اولیه در سئو تکنیکال می باشند. از جمله تکنیک‌های مهم سئو فنی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بهینه سازی سرعت سایت
  • بهینه‌سازی ساختار و URL سایت
  • پیداکردن و رفع محتواهای تکراری
  • طراحی بهینه سایت برای موبایل و دسکتاپ
  • بهینه سازی کد و اندازه فایل‌‌ها برای بارگذاری سریع
  • استفاده از سرچ کنسول برای نمایه‌سازی (Indexing)
  • ایجاد نقشه (سایت‌مپ XML) سایت واضح و اصولی

سفارش سئو سایت

اهمیت سئو سایت برای موتورهای جستجو موضوعی است که با گسترش کسب و کارهای دیجیتال بیشتراز گذشته مطرح شده است. آنقدر که دربازاریابی و تجارت آنلاین امروز، سئو یک نیاز اساسی به شمار می رود. هر کسب و کاری که بخواهد وارد دنیای اینترنت شود باید بتواند خود را به خوبی معرفی کند و توجه و اعتماد مشتریان را به خود جلب کند. اما این کار چطور باید انجام شود؟ ممکن است در حرفه شما صدها یا میلیون ها سایت در سراسر جهان در حال رقابت باشند. چطور می توانید در میان این حجم رو به گسترش سایت ها خود را به رتبه بالای نتایج جستجو برسانید و کاربران را مجاب کنید که شما را انتخاب کنند؟ پاسخ تمام این سوال ها در یک کلمه خلاصه می شود:

  • انجام سئو برای سایت

از طرفی انجام خدمات سئو نیاز به دانش بروز و مهارت های زیادی می باشد. همانطور که در بالا به مراحل سئو اشاره کردیم، شما برای انجام سئو به تیمی نیازمندید که به تمامی این مباحث مسلط بوده و تجربه و دانش کافی را در این حیطه داشته باشد. تیم ما در کارینا وب این اطمینان را به شما می دهد که تمامی این خدمات را توسط افرادی مجرب وحرفه ای انجام دهد و برای شما در پیشرفت کسب وکار آنلاینتان اطمینان خاطر را فراهم کند.

کلام آخر

دراین مقاله از کارینا وب سعی کردیم شما را با مراحل سئو سایت آشنا مرده و در نهایت شما را به این که، سئو کردن سایت و رسیدن به رتبه بالا در نتایج گوگل پروسه طولانی و زمان بری است آگاه کنیم. هرچند که با رعایت اصول و تکنیک های سئو در نهایت می توانید به رتبه یک برسید اما مهمتر از آن حفظ رتبه و ماندن در این جایگاه است. در این پروسه توجه به دو نکته بسیار اهمیت دارد:

اول اینکه اگر قصد دارید سایت خود را به صورت اصولی و بر اساس تکنیک های سئوی کلاه سفید به رتبه خوبی برسانید باید صبور باشید و اجازه دهید فرآیند سئوی سایت روند خودش را طی کند.

دوم اینکه باید بدانید سئوی یک سایت نقطه پایانی ندارد. تا زمانی که سایت شما پابرجاست و در حال فعالیت است شما به سئو نیاز دارید. اگر بخواهید برای مدتی پروژه سئو را انجام دهید و بعد از گرفتن نتیجه آن را رها کنید مطمئن باشید رتبه و ترافیک سایت شما افت خواهد کرد. در واقع تمام هزینه و تلاش هایتان از بین خواهد رفت.

ثبت سفارش

سئو سایت

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *