لوگو کارینا وب
چه کارهایی تولید محتوای کپی محسوب می شود؟

چه کار هایی تولید محتوای کپی محسوب می شود؟

امروزه تولید محتوا یکی از ابزار های  اصلی برای بازاریابی شرکت ها و برند ها محسوب می شود این امر باعث شده است که رقابت در این عرصه به بالاترین حد ممکن برسد. به همین دلیل برای جذب مخاطب و افزایش رتبه ی سایت نیاز هست از مجموعه کارهایی که به رشد سایت آسیب می زند آگاه باشید یکی از این کار ها کپی رایتینگ یا متحوای کپی است که برای سایت شما مثل یک آفت عمل می کند.

ممکن است سوال هایی پیرامون این موضوع پیش بیاید این سوالات است: چه کار هایی تولید محتوای کپی محسوب می شود؟ گوگل با چه الگوریتمی متوجه می شود که یک مقاله کپی است؟ چگونه می توان محتوایی نوشت که کپی نباشد؟ و… شکل بگیرد.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با کارهایی که باعث کپی شدن محتوا می شود آشنا کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی کپی رایتینگ تا انتهای مقاله همراه شرکت دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوای سایت کارینا وب باشید.

الگوریتم پاندا چیست؟

در سال های قبل موتور های جستجوگر گوگل یک ضعفی داشتند؛ آن هم این است که وقتی مخطبان عبارتی را سرچ می زدند گوگل محتوای تکراری تحویل انها می داد این ضعف بزرگی برای گوگل بود پس  از مدتی کارشناشان گوگل تصمیم گرفتند با کمک هوش مصنوعی یک سری الگوریتم هایی را در موتور های جستجوگر خود قرار بدهند تا این مشکلات را حل کنند یکی از این الگوریتم ها، الگوریتم پاندا است. این الگوریتم وظیفه دارد که محتوا های کپی شده را از نتایج اول گوگل حذف کند.

انجام چه کار هایی در تولید محتوا کپی محسوب می شود؟

اگر تمام یا بخشی از محتوایی را بدون ایجاد تغییرات در جملات آن در سایت خودتان قرار بدهید بدون اینکه به محتوا لینکی از سایتی که مطالب را از انجا برداشته اید، بدهید  این کار محتوای Copy Content محسوب می شود حتی اگر این محتوا ازمقالات قبلی خودتان کپی شده باشد باز هم برای گوگل یک محتوای کپی شناخته می شود. کپی کردن صرفا برای متن تعریف نمی شود بلکه شما اگر عکس یا فیلمی را مستقیم از سایت دیگری بردارید و در محتوای خود قرار دهید به راحتی یک کپی کار شناخته می شوید و توسط گوگل جریمه هم خواهید شد.

شاید فکر کنید اگر کلمات یک محتوا را جا به جا کنید و تغیرات جزیی بدهید دیگر این محتوا کپی محسوب نمی شود اما سخت در اشتباهید چون با جا به جایی و تغییرات کم ، باز هم مفهوم محتوا کاملا شبیه به  محتوای مرجع می شود و موتور های هوشمند گوگل سریعا متوجه این موضوع خواهند شد در این صورت محتوای کپی شده در بهینه سازی و سئو سایت شما اختلال ایجاد می کند و این اختلال اثرات جبران ناپذیری همچون از بین بردن اعتماد مخاطب ، از دست دادن رتبه و بازدید سایت می شود و سریعا از بازار رقابت حذف خواهید شد.

اما نگران نباشید کارشناسان کارینا وب قراراست در ادامه تولید یک محتوای مفید و منحصر به فرد را به شما آموزش دهد.

چگونه می توان محتوایی نوشت که کپی نباشد؟

اگر قصد دارید محتوایی تولید کنید که منحصر به فرد و یونیک باشد و الگوریتم های گوگل ان را یک محتوای کپی به حساب نیاورند و از رقیبان خود پیشی بگیرید برای این کار در قدم اول باید سایت ها و مقالات مربوط به موضوعی که می خواهید برای ان بنوسید را مطالعه کنید سپس انچه را که متوجه شدید و مفهومی که در ذهنتان نقش بسته است را به زبان خودتان بر روی کاغذ بیاورید این کار باعث می شود متن بازیابی شود اما تغییرات متن دیگران به تنهایی کافی نیست و برای اینکه بتوانید یک محتوای دست اول را بنوسید باید از نکات زیر کمک بگیرید.

  1. به سراغ کتاب های مربوط به موضوعی که می خواهید در مورد ان بنویسید، بروید.
  2. سایت ها و مقالات خارجی را ترجمه کنید.
  3. فیلم های داخل یوتیوب ، اپارات و بقبه اپلیکیشن ها را تماشا کنید و محتوای ان را به صورت متن بنویسید و در سایت خود قرار دهید
  4. از منابع و رفرنس ها استفاده کنید.

نتیجه گیری

امیدوارم با خواندن این مقاله فکر کپی کردن و به اصطلاح لقمه آماده به دندان گرفتن را از ذهن خود بیرون کنید شاید در کشور ما کپی کردن و سرقت ادبی در هر زمینه ای جرم آنچنانی محسوب نشود  و شما روزانه شاهد اینجور کارها در اطراف خود باشید اما خوشبختانه گوگل به سادگی از کنار این موضوع نمی گذرد و به طور مداوم صفحات و مقالات شما را چک می کند و کوچکترین شباهتی هم باعث حذف شما از رتبه های برتر می شود و برند شما نه تنها غیرقابل اعتماد شناخته می شود بلکه تمام تلاش های شما به قهقرا می رود.

پس قطعا تا الان متوجه تاکید کاریناوب بر روی موضوع کپی کردن محتوا شده اید سعی کنید به ایده ها و خلاقیت های ذهنی خودتان اعتماد کنید و به توانایی های خودتان باور داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *