در دنیای دیجیتال مارکینگ که هدف اصلی آن فروش بیشتر محصولات است، برای ارائه و فروش هر محصولی، به کمک دو استراتژی سئو (SEO) برای بهینه سازی و گوگل ادز (Google Ads) برای تبلیغات نیازمندیم.
از آنجایی که 46% جستجو های گوگل مربوط به کسب و کار ها است، ما در این مقاله قصد داریم به سوالاتی که ذهن هر بازاریاب دیجیتالی را به خود مشغول می کند، از جمله سئو یا گوگل ادز؟ مقایسه بین SEO و Google Ads برای کسب و کارها چگونه است؟ مزایا و معایب سئو و گوگل ادز ، پاسخ دهیم پس تا انتهای مقاله با کارینا وب همراه باشید.
SEO به چه معناست؟
موتورهای جستجوی گوگل یک سیستم بسیار قدرتمند ازهوش مصنوعی است که توسط گوگل، به طور متناوب در حال به روزرسانی و آپدیت می باشد. ما نیاز داریم تا با این الگوریتم پیچیده خودمان را همگام کنیم، این کار با کمک سئو سایت قابل انجام است.
بهینه سازی محتوا یا سئو سایت بخش مهمی در بازاریابی دیجیتال به شمار می آید، در این حوزه با رعایت معیار های گوگل و انجام عملیات های بهینه سازی، بدون هیچ هزینه ای رتبه ای کسب خواهید کرد.
بهینه سازی سئو
در این فرایند با استفاده از روش هایی مثل: استفاده از کلمات کلیدی مرتبط و هوشمندانه، ایجاد محتوای باکیفیت و یونیک، استفاده از لینک های خارجی و داخلی و… مورد توجه موتور های جستجوی گوگل قرار گرفته و بازدید های بیشتری از وب سایت ها دریافت می کنید.
مزایا و معایب بازار سئو
- دستیابی به درآمد کلان بدون صرف هیچ هزینه ای
- بدست آوردن اعتماد مشتریان به دلیل پولی نبودن و یونیک بودن سایت وجذب بیشتر افراد
- برخلاف گوگل ادز بدون صرف هزینه خاصی کار خود را انجام می دهید
- داشتن مشتریانی هدفمند و دائمی
- صرف انرژی و زمان زیاد برای رسیدن به نتیجه
- رقابت بشدت شدید در رتبه بندی های سایت ها
در ادامه مقاله، سئو یا گوگل ادز؟ مقایسه بین SEO و Google Ads برای کسب و کارها شما را با گوگل ادز آشنا خواهیم کرد.
Google Ads به چه معناست؟
گوگل ادز در اصل بخش اختصاصی تبلیغات در گوگل است که شما با ازای پرداخت مبلغی، در تبلیغات صفحات گوگل قرار می گیرید، این روش یکی از بهترین روش های تبلیغات آنلاین است، به همین علت به آن تبلیغات گوگل نیز می گویند. بعد از وارد شدن هر کاربر در صفحه شما از طریق تبلیغات گوگل، گوگل از شما مقداری را طلب خواهد کرد و این پلتفرم، برای تمام شرکت های مرتبط به گوگل مثل یوتیوب نیز فعال می باشد.
بخش های مرتبط گوگل ادز
- Keyword Planner: جمع آوری اطلاعات جستجو های گوگل و استفاده از آن ها در تبلیغات سایت ها.
- AdWords Express: کار این بخش پشتیبانی از سایت های به خصوص سایت های کوچک است و واژه های کلیدی را زیرنظر داشته و آگهی ها را بارگذاری می کند.
- Google Ads Editor: این بخش یک برنامه قابل دانلود است که امکان زیرنظر داشتن آفلاین اکانت خود را دارید.
- Google Ads Manager: مشتریان میتوانند چندین اکانت گوگل ادز خود را زیر نظر بگیرند.
- Reach Planner : این ابزار به مشتری امکان پیش بینی کردن میزان بازدید ها و انتخاب مخاطب خود را می دهد.
کشور های منع شده برای استفاده از گوگل ادز:
گوگل سرویس های خود را برای کشور روسیه ارائه نمی دهد و این کشوراجازه استفاده از تبلیغات را ندارد، همچین ایران نیز در تحریم است.
مزایا و معایب بازار گوگل ادز
- رسیدن به نتیجه مطلوب در کمترین زمان
- زیر نظر داشتن ورودی های سایت به وسیله ابزار های گوگل ادز
- کنترل داشتن به میزان هزینه های تبلیغاتی
- پرداخت هزینه هایی به ازای ورود هر کاربر در سایت
- رقابت زیاد با رقبای هم حوزه خود برای داشتن اولین تبلیغ در دسترس
- به دلیل پولی بودن لینک ممکن است مشتری اعتماد نکند
سئو یا گوگل ادز؟ مقایسه بین SEO و Google Ads برای کسب و کارها
در سئو سایت با انجام تمام نکات و رعایت کد نویسی تمیز در صورتی که مورد تایید کاربران و جستجوگر گوگل باشد، به صفحات اول منتقل می شود اما در گوگل ادز یکسری لینک های تبلیغاتی می توان سفارش داد که البته هر کسی که مقدار بیشتری پیشنهاد دهد، گوگل لینک تبلیغاتی صفحه آن را در معرض دید بقیه کاربران قرار می دهد، از این لحاظ می توان گفت گوگل ادز رقیب بزرگی برای سئو محسوب می شود.
سخن پایانی
تیم کارینا وب در این مقاله سعی کرد اطلاعاتی از قبیل سئو یا گوگل ادز؟ مقایسه بین SEO و Google Ads برای کسب و کارها و رقابت بین آن ها را برای شما شرح دهد. هر شرکت و حوزه ای که بتواند از هر دو ابزار سئو و گوگل ادز استفاده کند به پیشرفت خوبی دست پیدا خواهد کرد زیرا هر دو آنها شامل یکسری مزایا و معایب است و استفاده همزمان آنها باعث افزایش ترافیک و بدست آوردن نتیجه ای مطلوب در گوگل می شود. امیدواریم این مطالب برای شما سودمند باشد در آپدیت های بعدی با اطلاعات به روز تر و کامل تر در خدمت شما خواهیم بود.