درحال حاضر می دانید که در ایران، تمامی وب سایت ها، فارسی هستند. اما در مورد سئو کردن یک وب سایت انگلیسی وضعیت کمی فرق خواهد کرد؛ زیرا اگر شما داری یک وب سایت انگلیسی باشید اما قوانین را رعایت نکنید گوگل حقیقت را به راحتی متوجه می شود و درنهایت، وب سایت شما جریمه خواهد شد. فراموش نکنید که اگر به پروسه پیاده سازی اصولی سئو سایت فارسی آشنایی داشته باشید، یادگیری سئو سایت انگلیسی برای شما راحت تر خواهد بود! پس در ادامه با کارینا وب همراه باشید تا قوانین و شرایط رعایت سئو سایت های خارجی را به شما یادآوری کنیم تا بتوانید سایت خود را در هر جایی بهینه سازی کنید و به رتبه ی دلخواهتان برسید.
چگونه سئو انگلیسی را در سایت خود پیاده سازی کنیم؟
پیاده سازی مراحل سئو در وب سایت های انگلیسی فرق چندانی با سایر وب سایت ها ندارد. اصلی ترین تفاوت سایت های انگلیسی در مقایسه با وب سایت های فارسی، تنها در زبان محتوا است و اصول سئو گوگل تفاوتی بسیار ندارد. بنابراین، پیشنهاد می کنیم در زمان شروع، از تعدادی مترجم حرفه ای جهت ترجمه دقیق و روان محتوا کمک بگیرید. برای آگاهی از روش های سئو انگلیسی توجه شما را به خواندن ادامه مطلب جلب می کنیم.
آشنایی با بخشهای مختلف سئو سایت انگلیسی
سئو یک وب سایت انگلیسی تفاوت چندانی با وب سایت های فارسی ندارد، و ابتدا لازم است بدانید که هر دو به بخش سئو داخلی و سئو خارجی تقسیم می شوند، البته فراموش نکنید که سئو داخلی خود، دو قسمت سئو محتوا و سئو تکنیکال را در بر میگیرد که برای نتیجه گرفتن در وب خارجی باید به آن ها دقت ویژه داشته باشید.
۱. سئو داخلی
درواقع به تمامی عملکرد هایی که داخل یک وب سایت رخ می دهد و درنهایت باعث بهبود تجربه کاربر و رتبه گرفتن در گوگل می شود، سئو داخلی می گویند. برخی از این فعالیت ها شامل سئو محتوا و مابقی هم جزو کارهای سئو تکنیکال است.
2. سئو خارجی
سئو خارجی شامل فعالیت هایی است که هدف از انجام آن ها این است که افراد اسم برند کسب و کار ما را بیشتر سرچ کنند، بهتر است بدانید که افزایش سرچ اسم برند، یکی از پراهمیت ترین هدف های سئو خارجی است که باید برایش بیشتر تلاش کنید.
در کل قسمت سئو خارجی، در وب سایت های خارجی در دو فعالیت اساسی 1-خرید بک لینک و 2- انتشار رپورتاژ آگهی خلاصه می شود، البته خرید بک لینک و رپورتاژ در وب فارسی و انگلیسی، کمی متفاوت است و باید در زمان پیاده سازی استراتژی سئو خارجی بیشتر به این موضوع توجه کنید.
3. سئو محتوا
فراموش نکنید که گوگل در وب سایت های انگلیسی، دارای تسلط بسیار بیشتری روی درک محتوا است و پیشنهاد می کنیم که به جای توضیحات طولانی، سریع به سراغ اصل مطلب بروید، تا محتوای شما مفید شناخته شود.
4. عدم استفاده از قالب کپی و افزونه نامناسب
معمولا ممکن است در زمان سئو سایت فارسی پیش بیاید که برای ایجاد هزینه های کمتر، از قالب های کپی و افزونه های نامناسب استفاده می کنیم. اما لازم است به این نکته در وب سایت های خارجی توجه بیشتری کنید و قالب هایی را خریداری کنید که اورجینال هستند و کمتر از افزونه های رایگان استفاده کنید.
5. انتخاب دامنه و URL
برای موفقیت در سئو سایت انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی، لازم است که به مواردی مانند انتخاب دامنه و url توجه بسیاری کنید. اما ممکن برای افراد سوالی پیش بیاید که انتخاب دامنه و url از چه لحاظی دارای اهمیت است؟
برای مثال اگر شما در انتخاب دامنه از دامنه های غیر اصولی استفاده کنید مثلا اگر از (.ir) استفاده کنید گوگل می داند این دامنه برای ایران است و یا اگر از (.in) استفاده کنید که برای هند است مورد تایید قرار نمی گیرید (امتیاز دامین را نخواهید گرفت) ولی اگر از دامنه هایی مثل (.com،.uk،.usو…) اگر از این دامنه ها استفاده شود چون برای یک کشور انگلیسی زبان است و .com که کاملا جهانی است و می تواند تمام سایت ها را در بر بگیرد قطعا مورد تایید گوگل خواهد بود.
سایر نکات مهم در سئو انگلیسی
- استفاده از متای توضیحات به زبان انگلیسی
- رعایت ترتیب تگ های عنوان و استفاده از تگ های درست
- درج متن جایگزین تصاویر (Alt Image) به زبان انگلیسی
- بهتر است که Whois سایت را در یکی از شهرهای بریتانیا به ثبت برسانید.
- از سرورهای انگلیسی یا آمریکایی استفاده کنید.
- تمامی لینک ها و بک لینک هایی که می سازید باید به زبان انگلیسی و از سایت های انگلیسی زبان باشند.
- کامنت های فارسی را مسدود کرده و حتما از کامنت های انگلیسی در سایت خود استفاده کنید.
جمع بندی: سئو سایت انگلیسی به چه شخصی بسپاریم؟
علاوه بر تمام مواردی که توضیح داده ایم، این نکته را فراموش نکنید که کارشناس سئو برای سئو سایت های انگلیسی لازم است که به آن زبان تسلط داشته باشد تا بتواند به بهترین نحو ممکن سایت شما را در نتایج گوگل نمایش دهد. همچنین درصورتی که تعدادی از کاربران شما در ایران زندگی نمی کنند و قصد بهره وری از محصولات شما را دارند، حتما لازم است که یک سایت با زبان انگلیسی تاسیس کنید. برای انجام این کار میتوانید با کارینا وب درارتباط باشید.